כאבי תופת בצד ימין בבטן תחתונה אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/10/2018 | 20:15 | מאת: מור

שלום פרופסור, עשיתי החזרה לפני 3 ימים של עובר אחד בן 3 ימים. כמה שעות אחכ הזרקתי אוביטרל. הערב התחילו לי כאבי תופת בצד ימין לצד המותן בבטן תחתונה . מה יכול לגרום לכאב כזה? זה סימן רע? אני מעדיפה תשובה כנה כדי לא להתאכזב. אציין כי אני לוקחת 2 דופסטון בפה ו2 אוטרוגסטאן לא בפה, פעמיים ביום. הכאב החד התחיל כמה דק אחרי שלקחתי את הכדורים. לא יודעת אם קשור ... תודה מראש!!!!

קשה לדעת מה הסיבה לכאב מבלי לבדוק אותך, אך סביר להניח שזה לא משפיע ישירות על הסיכוי שלך להצליח בטיפול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית