חומצה פולית או פרנטל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/10/2018 | 07:30 | מאת: כוכב

בוקר טוב פרופסור זיידמן אשתי מעוננינת להיכנס להריון. השאלות הן : 1. ממתי כדאי / מומלץ לקחת חומצה פולית / פרנטל? 2. מה משתיהן עדיף יותר? 3. כיצד ממולץ להכין את הגוף להריון מבחינת ויטמינים? לתשובתך אודה. בברכת יום טוב אורן

1. שלושה חודשים לפני תחילת הניסיונות להרות. 2. פרנטל טוב למי שלא נהנת דיאטה מגוונת. 3. לקחת חומצה פולית שלושה חודשים לפני תחילת הניסיונות להרות. חלק מהנשים זקוקות גם לויטמין D וויטמין B12.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית