כוריגון ונפיחות בבטן?...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/11/2001 | 11:01 | מאת: אורנית

ד"ר זיידמן היקר והמסור שלום, לפני 7 ימים קיבלתי כוריגון וקיום יחסים (לאחר זריקות מנוגון) סביב הביוץ הצפוי. אתמול והיום אני חשה לחץ על שלפוחית השתן ונפיחות בבטן התחתונה. אני אמורה לבצע בדיקת דם (או להמתין...) בעוד שבוע (14 יום מהכוריגון). האם יש הסבר שכיח לתופעות אלו? מהם ערכי האי2 ופרוגס' או אולי ערכים נוספים בבטא חיובי? תודות ושבת נעימה!

מוקדם מידי לבצע בדיקת הריון בגלל שקיבלת כוריגון, למרות שהריון צעיר יכול בהחלט לגרום לגירוי נוסף של השחלות והגדלה שלהן, דבר שעשוי להסביר את תלונותיך. תצטרכי להמתין בסבלנות עוד שבוע, אבל כמובן שאם התלונות מחמירות יש לפנות ללא דיחוי לרופא המטפל או למיון נשים.

03/11/2001 | 11:22 | מאת: אורנית

מהם הערכים החיוביים בבדיקת בטא? איזה פרמטרים יש שם? אי2? פרוג'? משהו נוסף? שנדע למה לצפות...תודות

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית