דחוף בבקשה....אקטיבל במקום אסטרופם לעיכוב ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/10/2018 | 21:29 | מאת: גלי (שאלה דחופה)

שלום רב, לטובת דחיית בחוץ נתנו לי 3 ימים עם אסטרופם (פעמיים ביום) אבל יש לי רק ליומיים ואין לי איך להשיג נוספים כרגע. אני רוצה לקחת ביום השלישי אקטיבל במקום האם זה יהיה יעיל לדחיית הביוץ? ואם כן האם 2 כדורי אקטיבל במקום כל כדור אסטרופם או כמות אחרת? או לפרוס אחרת את האסטרופם? תודה! תודה, גלי.

אפשר לעשות זאת בהתייעצות עם הרופא המטפל, מאחר שהאקטיבל מכיל פרוגסטרון שלא נמצא באסטרופם. המינון הוא זהה במיליגרמים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית