ביוץ לאחר שיבוש הורמונאלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/10/2018 | 12:55 | מאת: אלון

שלום לך. אשתי סבלה משיבוש הורמונלי שהתבטא בדימומים/הכתמות ממושכות ואחרי שבועיים הרופא נתן לה דופסטון.לקחה את הכדורים האלה 10 ימים 3-13.9 ו-5 ימים לאחר סיום הנטילה(18.9)הופיע לכאורה ווסת שנמשכה 6 ימים(וביומה האחרון כבר היתה חלשה מאוד). החל מיום 8 של מחזור זה לכאורה היא בודקת עם ערכת ביוץ ונכון ליום 14 טרם אובחנה העלייה ברמתו של הורמון ה-LH. גיל אשתי בסוף החודש יהיה 44. 1.האם בנסיבות המקרה יתכן תאורטית שהעלייה ברמת LH התרחשה לפני יום 8 או שהסיכויים לכך אפסיים? 2.עד איזה יום של המחזור הזה לכאורה כדאי להמשיך את הבדיקה עם ערכת הביוץ כדי לדעת האם יש או אין ביוץ? תודה רבה מראש.

1. באמת פחות סביר. 2. לא בטוח שערכת ביוץ היא הדרך הנכונה למעקב אחר הביוץ אצלכם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית