בטא אחרי אוביטרל......

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/09/2018 | 14:44 | מאת: דנה

שלום, עברתי החזרה של מוקפא ביום ראשון 16.9 ובאותו יום בערב הזרקתי אוביטרל כתמיכה. הבוקר עשיתי בטא ויצא 48. האם סביר שאלו שאריות האוביטרל? או שמא עבר כבר מספיק זמן בשביל שאלו לא יהיו השאריות? מחר אני טסה לחו"ל ולא אהיה בארץ כשבועיים ולא אוכל לבדוק.. תודה!

זה נראה ערך קצת גבוה לשאריות אוביטרל, אך רק בדיקה חוזרת תאשר זאת.

27/09/2018 | 11:52 | מאת: דנה

תודה על התשובה, חזרתי היום על הבטא (הזדמנות אחרונה לפני הטיסה הערב), יצא 60. אז אכן זה לא שאריות כי עליה, אבל זה יכול להיות שזה תקין שזה עולה ב1.25 ביום אחד? או שזה הולך לכיוון של הריון כימי לדעתך? מזכירה שהיום יום 11 אחרי החזרת מוקפא 3 ימים.

נראה תקין

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית