אוביטרל אחרי ביוץ ובדיקה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/09/2018 | 09:51 | מאת: אני

בוקר טוב לפי אולטרסאונד הבוקר(בצהריים יהיו תוצאות בדיקות דם) היה ביוץ(הזקיק נעלם אבל אין נוזל ברחם עדיין .רירית 12.3).הביוץ כנראה היה אתמול(היה כאב חד במשך כמה שעות באותו צד והפרשות מרובות מאוד).תזמנו יחסים ביום שלישי ורביעי. היום הרופא המליץ להזריק אוביטרל למרות הביוץ כדי לחזק את הגופיף הצהוב ולעזור לעליית הפרוגסטרון והשרשה במקביל להתחיל קלקסן(נטיה לקרישתיות יתר).האם זה באמת פרוטקול מקובל? בהנחה שהביוץ היה אתמול האם גם היום יש חלון הזדמנויות או שהוא כבר נסגר? תודה רבה!

האוביטרל יכול להינתן לאחר הביוץ כדי לחזק את הגופיף הצהוב ולעזור לעליית הפרוגסטרון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית