מעקב זקיקים ארוך מהרגיל למבוגרת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/08/2018 | 07:20 | מאת: .

שלום, האם במקרה של אשה מבוגרת, במקרה של מחזור טבעי IUI המתמשך יותר מהרגיל ממקרים קודמים (למשל זקיקים קטנים ביום 20). יש סיכוי נמוך יותר מאשר מחזור IUI טבעי אשר ההתקדמות בו איננה כ"כ איטית?

22/08/2018 | 07:25 | מאת: .

לגבי אותו מקרה במחזור IUI טבעי המתארך מהרגיל של אשה בת 45+ אילו תרופות בדיוק מומלץ לקחת כתמיכה להשרשה והריון? האם אנדומטרין מומלץ?תרופות הנלקחות בבליעה טובות יותר? אילו?איזה מינון? האם יכול להזיק לעובר? תודה

אין השפעה רבה על ההצלחה למועד ביוץ מאוחר. מאחר והסיכוי ללידת תינוק בריא לאחר מחזור IUI טבעי של אשה בת 45+ הוא פחות מאחוז אחד, ספק אם יש השפעה לתמיכה. אבל תכשיר פרוגסטרון כמו אדומטרין לא יכול להזיק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית