עובר גדול ללא סכרת הריונית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/08/2018 | 07:29 | מאת: טלי

סיימתי שבוע 27 הריון ראשון עם עובר יחיד. מהלך ההריון תקין .לציין אני בת 46 וההריון הינו מתרומת ביצית. העמסת סוכר עם 50 מג יצא 140 גבולי...לכן בדקתי גם 100 מג ' והתוצאה תקינה . הבעיה היא שהעובר גדול ומקדים בשבוע ..מבחינת היקף הראש והבטן.. המשקל שלו כ 1200 קג...כיס המים אצלי הינו 6.9 גבולי...והביומטריה באחוזון 80 %. עדיין לא עשיתי U.S להערכת משקל ...אבל התוצאות הראשוניות הללו מדאיגות אותי... מה יכולה להיות הסיבה לכך ? מה אתה ממליץ לי לעשות ?

יש שונות טבעית בגודל של העוברים ואני לא רואה סיבה לדאגה בשלב זה. מה שיקבע זה הערכת המשקל בסמוך ללידה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית