הריון תקין בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/08/2018 | 16:52 | מאת: אלון

שלום לך. בהנחה שלאשתי בעוד חודשיים בת 44 עם 2 הריונות תקינים וטבעיים לפני 8-12 שנים,ועם 5 הפלות מוקדמות עצמוניות בשבועות 6 עד 11 בשנתיים וחצי האחרונות(ההריון האחרון היה לפני חודש כימי מהפריה חוץ גופית שהיא עשתה בפעם הראשונה),יהיה בקרוב,נניח בעוד חודשיים עוד הריון-יש בכלל בסיס לתיקווה ואופטימיות שהוא יהיה תקין?ידועים מקרים שבגילאים האלה ובנסיבות האלה ועם סדר גודל של פלוס מינוס 5 הפלות,בסוף הופיע הריון תקין?

11/08/2018 | 16:54 | מאת: אלון

נשאבו 6,הופרו 4 והוחזרו אחרי 72 שעות מהשאיבה 3 כי 1 לא התפתח.

יש בהחלט אפשרות להיריון תקין בנתונים אלו, אבל בלי תרומת ביצית, הסיכוי הוא אחוזים בודדים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית