פרופיל הורמונלי- תוצאות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/08/2018 | 04:35 | מאת: דנית

שלום רב, אני בת 38.5. ברקע לא ניסיתי ולא היו לי הריונות בעבר. לא נטלתי גלולות. מעוניינת להביא ילד בשנים הקרובות. ביצעתי פרופיל הורמונלי: ESTRADIOL (E-2) 156 pmol/L TSH 1.35 mIU/L LH 5.30 IU/L FSH 7.30 IU/L PROLACTIN 237.0 mIU/L PROGESTERONE 2.1 nmol/L האם משמעות הבדיקות כי המצב תקין מבחינת יכולת הכניסה להריון או שמדובר בתוצאה גבולית והסיכויים לא גדולים? תודה

התוצאה תקינה ומראה שאין לך הפרעה הורמונלית שאמורה להפריע לך להרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית