Fsh גבוה ומורפולוגיה 3% תקינים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/08/2018 | 22:40 | מאת: מקווהלטוב

בת 28, פרופיל הורמנלי- תקין למעט fsh שעומד על 11.9 לאחר שבבדיקה קודמת עמד על 14.4 (לקחתי תרופה להורדת פרולקטין והוא אכן ירד מערכים של 680-740 ל-74) בדיקת זרע של בעלי, בן 30:נפח-3 ml ריכוז תאי זרע במיליונים-78, סך הכל תאי זרע במיליונים-234 תנועתיות-40% חיוניות-80% חומציות-8.0 תאים תקינים-3% (קרוגר) מה הסיכוי להרות באופן טבעי לאור מדד הfsh ואחוז התאים התקינים? והאם כדאי להתחיל הזרועות?

הסיכוי טוב בגילך, אבל כדאי להשלים בדיקות נוספות כמו בדיקת דם ל- AMH וספירת מספר הזקיקים הקטנים בתחילת המחזור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית