הקפאת עוברים במקום הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/08/2018 | 02:50 | מאת: דנה

שלום רב. סיכויי השרדות הביציות והעוברים העתידיים בשיטת הקפאת ביציות היא נמוכה יותר מאשר הקפאת עוברים. האם ישנה זכאות חוקית לבצע הפריית מבחנה מתרומת זרע לצורך הקפאת עוברים מטעמים שאינם רפואיים ולא כחלק מנסיון להרות בשיטת ivf אלא רק לשם הקפאה? תודה דנה

לא נכון לומר כי "סיכויי השרדות הביציות והעוברים העתידיים בשיטת הקפאת ביציות היא נמוכה יותר מאשר הקפאת עוברים." אבל לא ימנעו ממך לבצע בתשלום שימור פריון עם זרע תורם בהנחה שממילא את לא מעוניינת בילד עם בן זוג משותף בעתיד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית