ניסיונות כושלים להיכנס להיריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/07/2018 | 22:26 | מאת: גלית

שלום רב פרופ, אני בת 35 וחצי. יש לי ילדים בני 10 ו8 שההריונות שלהם נתפסו על הניסיונות הראשונים. לפני חצי שנה החלטתי שאני רוצה עוד אחד, שוב נקלט בניסיון הראשון אך נגמר בהיריון כימי. מאז אני מנסה ללא הצלחה. יש לי היסטוריה של אנדומטריוזיס שלא הפריעה להריונות הקודמים (עשיתי לפני 4 שנים לפרוסקופיה והייתי עם טבעת פרוגסטרון שלוש שנים). לרופא שלי אין הסבר מיוחד למה לא נתפס, אולי קשור לגיל הוא אומר אבל כן נתפס (אמנם כימי) לפני כמה חודשים. השאלה שלי אם יכול להיות שההיריון הכימי שיבש אצלי משהו? עוד אציין שאני נוטלת אסטרופם על מנת לאחר את הביוץ כי התחלתי לשמור נידה והביוץ שלי בלי האסטרופם מקדים את יום הטבילה. האם האסטרופם משבש משהו? ודבר אחרון, יש לי ITP קל שלא מצריך תרופות, רק מעקב של פעם בכמה חודשים. יכול להיות קשור? תודה רבה

לא סביר שההיריון הכימי אן האסטרופם שיבש אצלך משהו. אני גם לא רואה קשר ישיר ל- ITP.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית