נגישות
נגישות

דחיית ביוץ ע"י כדור אסטרופם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/07/2018 | 22:08 | מאת: דילו

שלום, 1. אני לוקחת אסטרופם פעמיים ביום, מהיום השני למחזור למשך 7-8 ימים כדי לדחות ביוץ. בכמה ימים אמור להידחות הביוץ? ( בד"כ אני מבייצת ביום ה11 מתחילת המחזור) 2. האם יש מה לפחד מכל תופעות הלואי המזויעות שכתובות בעלון התרופה? תודה רבה!

לקריאה נוספת והעמקה

1. במספר ימים. 2. צריך להיות מודע אליהן, אבל הן לא כל כך שכיחות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית