גודל הזקיק ביום השני של המחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/07/2018 | 17:58 | מאת: שירן

לאחר 6 הזרועות וטיפולים בגונאל מוניפור יורוגון מקווה שלא טועה בשמות כרגע לקראת תהליך של ivf היום ביצעתי בדיקת דם ואולטרסאונד ראשונים לקראת ההפריה אני ביום השני למחזור ואמרו לי שיש לי זקיק בגודל של 18 ס מ ושזה לא תקין וביקשו שאגיע גם מחר האם זה מעיד על בעיה כי אחרי 6 הזרועות לא נקלטתי ואני בחורה צעירה בת 27 מה זה אומר לא תקין? אני ממש מוטרדת וחושבת שמשהו לא תקין אצלי

זה לא משהו דרמטי, אבל נראה כאילו זקיק אחד גדל מהר מידי החודש.

19/07/2018 | 23:49 | מאת: שירן

זה יכול לפגוע בסיכוי לivf במחזור הקרוב?אני פוחדת לאבד סיכוי????????

צריך להמשיך ולעקוב אחר התגובה השחלתית

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית