הריון בגיל 47 כנראה כבר בשלב טרום מנופאוז

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/07/2018 | 11:39 | מאת: רינת

ד"ר שלום, אני בת 47 כנראה בשלב טרום מנופאוז ( חווה תסמינים ומטופלת בהורמוני אסטרוגן) עדיין מקבלת וסת. מאוד רוצה להביא לעולם עוד ילד. מעוניינת לדעת: 1. האם האופציה להביא ילד לעולם בגילי ובמצבי כלל קיים? 2. האם זה נכון שבשלב הטרום מנופואז יש פגיעה במטען הגנטי הקיים בביציות שגופי מייצר? 3. האם הריון כזה מסוכן ( עבורי או עבור העובר) ולא כדאי ואם כן מהו הסיכון? לתשובתך בנדון אודה. רינת

1. אפשר עם תרומת ביצית 2. זה נכון 3. כדאי לפנות לרופא נשים שיסביר לך את הסכנות בפרוט ראוי

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית