אחריי החזרת עוברים מוקפאים דחוףףףףף

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/07/2018 | 14:14 | מאת: עדי

שלום רב פעם ראשונה שנכנסת ושואלת נשואה +1 אני אחריי החזרת עוברים מוקפאים שהפשירו באיכות טובה מה26/6/18 בדיקת בטא רק מחר ב9/7/18 מטופלת בתמיכה של אוטרוגוסן 2 בוקר 2 ערב ואסטרופם 1 בוקר 2 ערב עשיתי לפניי 3 ימים בדיקת הריון ביתית ויצא חיובי פס אחד חזק פס אחד חלש ..יש מצב שזה הריון או שזה בגלל התרופות

יתכן וזה סימן מקדים להיריון.

16/07/2018 | 10:50 | מאת: עדי

תודה רבה על תשובתך..שאלה נוספת ודיי דחופה אכן יצא בטא חיובית ב9/7 של 180 במוצ'ש האחרון הופיעו מעט הפרשות חומות..במרפאה בה אני מטופלת נאמר לי לעשות בדיקת בטא חוזרת ואולטרסאונד בשל ההפרשות וכאבים גב תחתון ובטן תחתונה..עשיתי את הבדיקת בטא חוזרת ב16/7 ויצא 2612 ובאולטרסאונד היה שק הריון 1 ושק חלמון 1 עדיין לא נצפה עובר לךי חישוב שנעשה שבוע 5 ובנוסף יש צ'יסטות מרובות יותר מהרגיל וחשש למולה האם זה מסוכן ומה עליי לעשות צריכה לעבור שוב על בטא ואולטרסאונד בחמישי הקרוב ואני ממש בלחץ ומפוחדת אשמח לתשובות..תודה ויום טוב!

אין סיבה לבהלה, צריך פשוט להמשיך את המעקב והכל יתבהר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית