החזרת 3 עוברים אחרי שאיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/07/2018 | 13:38 | מאת: אלון

שלום לך. הלכתי למעבדה ביחידה להפריה חוץ גופית שם בוצעה ההחזרה ביום ראשון האחרון בבוקר 1.7(כאשר השאיבה היתה בחמישי האחרון 28.6בבוקר)וקיבלתי מהאמבריולוגית מספר נתונים שמתוך ה6 שנשאבו וה4 שהופרו-אחד לא התפתח 2 היו "בינוניים"עם 6 תאים כל אחד ועם שברים 1 היה"טוב"עם 6 תאים גם כן וכולם הוחזרו למעט זה שלא התפתח היא לא נתנה לי מידע לגבי אחוז שברים בטענה שלא צריך להיכנס לזה. האם נתונים אלה טובים לאישה בגיל כמעט 44(באוקטובר 44) והאם בגלל הגיל בהכרח הסיכויים להריון תקין(לא משנה כרגע אם זה רב עוברי או חד עוברי)עדיין קלושים בגלל הגיל? סיכום היסטוריית הפוריות-2 הריונות תקינים וספונטניים לפני 8 עד 12שנים מגיל 41 ומספר חודשים ועד כמעט 43 -4 הפלות ספונטניות(2 כימי ועוד 2 בשבועות 8,11)כל 4 ההריונות האלה היו ספונטניים למעט אחד הכימיים שהיה עם אוביטרל בלבד. זהו טיפול הפריה ראשון זה לא שלמרות הגיל הסיכוי לא רע בגלל שיש לכאורה היסטוריית פוריות לא רעה?

את צודקת שבגלל הגיל בהכרח הסיכויים להריון תקין עדיין קלושים, ללא קשר להיסטוריית הפריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית