גונאל אף ומנופור לקראת הפריה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/06/2018 | 06:46 | מאת: אלון

שלום לך. אשתי לקראת הפריה חוץ גופית בפעם הראשונה.גילה 43 וחצי. נשאר גונאל אף מהטיפול ההורמונלי אז הרופא המטפל אצר שאפשר לסיים אותו ואז לעבור למנופור.2 התרופות במינון 300. ביום ההזרקה הראשון(יום 2 למחזור לפי הנחייתו)הוזרק גונאל אף וביום השני להזרקות גם גונאל אף אבל 200 ולא 300 כי זה מה שנשאר ורק ביום 3 לזריקות(שזה יום 4 למחזור)מתבצע המעבר למנופור.כל הזריקות בשעות הערב המאוחרות. וביום 5 למחזור בבוקר-בדיקת דם TPHA TREPONEMA PALL.ABS ועם התוצאה ביקור אחר הצהרים אצל הרופא המטפל לפני ההזרקה הרביעית האם הטיפול הניתן סביר והגיוני?

לא ברורה לי הנחיצות בבדיקת דם TPHA TREPONEMA PALL.ABS שהינה בדיקה לעגבת.

20/06/2018 | 09:18 | מאת: אלון

ושאר התהליכים ניראים בעיניך סבירים למעט הבדיקה לעגבת?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית