עובר גדול לגיל שבוע ההריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/06/2018 | 08:02 | מאת: אנונימית

האם יש מן האמת שעובר מוקפא בלסטוציסט יום 6 שהוחזר מתפתח לעובר גדול יותר? פשוט בכל הבדיקות הרופא אומר לי שהעובר גדול (ומרגיע שזה לא קריטי) אבל אני עדין מנסה להבין למה זה קורה. אחרי חישוב גיל ivf הןא מאוד מדויק

יש באמת מספר מחקרים שמצאו כי תינוקות שנוצרו לאחר החזרת בלסטוציסטים נוטים יותר להיות גדולים לגיל היריון. אבל יש מחקרים שלא מצאו קשר כזה או שקישרו אותו למבנה הגוף של האישה. בכל מקרה ספק אם יש לזה משמעות מעשית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית