זריקת פרגניל ובדיקת בטא ממש בסמוך לה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/06/2018 | 10:23 | מאת: אושרת

היי עשיתי בדיקת שתן ביתית יצאה חיובית פעמיים , יום לפני המחזור המשוער וביום המחזור המשוער, לאחר 4 ימים הוחלט על מתן פרנגניל 5000 כתמיכה בהריון(אחרי הפלות חוזרות) .. 10 דקות לאחר זריקת פרגניל נלקח דם לבדיקת בטא , התוצאה 1450 , אני אמורה לעשות בדיקת בטא נוספת מחר , ויום למחרת פרגניל נוסף, שאלתי היא : האם יודעים בכמה יחידות מעלה הפרגניל את הערך , ולאיזה תוצאה עלי לצפות על מנת לדעת שהבטא שאבצע מחר תהיה תקינה... ? וגם, האם התוצאה שקיבלתי 10 דקות אחרי הזריקה מושפעת ממנה או שזה זמן קצר מדי? תודה רבה, אתם עושים עבודת קודש(:

תעשי בדיקה לפני זריקת הפרגניל הבאה ותדעי אם התרחשה עליה בערכי הבטא.

06/06/2018 | 09:03 | מאת: אושרת

בוקר אור פרופ' , עשיתי בדיקת בטא נוספת 3/6 - 1450 (10 דקות אחרי פרגניל ) 5/6 - 3335 האם תקין ? יש הכפלה ברורה , אבל האם זו לא השפעה של הפרגניל ? תודה

זה תקין אם הבדיקה נעשתה לפני הזרקת הפרגניל השני.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית