ווסת שונה מהרגיל-סיכוי להריון?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/04/2018 | 23:21 | מאת: מיכל

שלום. תזכורת נתונים:טיפול גונאל,אוביטרל והזרעה(ללא תמיכת אנדומטרין). דימום הופיע 10 ימים אחרי הזרעה ו10 או 11 ימים אחרי ביוץ (10 או 11 כי לא יודעים בוודאות מתי היה ביוץ). נתונים נוספים-דימום ניראה כמו ווסת אבל קצר מהרגיל.רק יומיים-שלושה במקום 4 בדרך כלל. לשם השוואה-מחזור קודם שהיה ללא טיפול-ווסת הופיע 14 ימים אחרי ביוץ ואוןרכה כאמור היה 4 ימים. האם יתכן שהווסת האחרונה היא בעצם דימום השתרשות חזק?יש תיקווה להריון?יש טעם לבצע בדיקת הריון?

דימום השתרשות נדיר ובד"כ קל מאד. אם יש ספק ביחס לווסת אז כדאי לעשות בדיקת היריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית