דאגה ממצב הזרע של בעלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/01/2018 | 13:33 | מאת: אחונה

בעלי עשה בדיקת זרע שגרתית לפני חצי שנה והיה נפח זירמה דומה למה שהגיע לפני כמה ימים למעבדה להשבחה וריכוז התאים היה פי 7!יותר.58 מליון למיליליטר לעומת 8.האם סביר להניח שהתעוררה בעיה בפוריות שלו בחצי השנה האחרונה או שכמות התאים הנמוכה מאוד24 מליון שהוא פלט לפני כמה ימים זה כתוצאה מכך שבקושי רב הוא הצליח לפלוט את זה באוננות וגם 15 שעות לפני זה קיימנו יחסים וגם לפני יחסים אלה היו יחסים:5 ימים לפני וגם 2 וגם 3 ימים לפני.כלומר אינטנסיביות הפליטות והקושי לפלוט בפעם האחרונה לצורך ההזרעה כנראה גרמה לכמות ולריכוז הנמוכים בפעם האחרונה?מה סביר יותר?שהתעוררה אצלו בעיית פוריות בחצי השנה האחרונה או שאינטנסיביות הפליטות ב5-6 הימים שלפני הפליטה שהיתה לצורך הזרעה וגם זה שהוא הצליח בקושי רב לפלוט באוננות בפעם האחרונה לצורך ההזרעה גרמה לכמות ולריכוז הנמוכים כל כך

אצל כל גבר גבר יש עליות וירידות בריכוז הזרע. התנזרות ממושכת כמו גם פליטות תכופות עלולה להשפיע על ריכוז הזרע.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית