שחלות פוליציסטיות ולטרוזול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/01/2018 | 14:31 | מאת: מיכל

שלום, וסת אחרונה ב5.1. מהיום ה5 למחזור נטלתי 2 כדורי לטרוזול ביום למשך 5 ימים. היום ביום 13 למחזור במעקב זקיקים בשחלה ימין זקיק בגודל 10 ובשמאל 2 זקיקים בגדלים 10 ו11. E2 239 פרוגסטרון 4.2. רירית הרחם 3.6 מ"מ. אציין כי בסבב הלטרוזול הקודם הפרוגסטרון עד לביוץ לא עלה על 3. מהי הסיבה האפשרית לעליה בפרוגסטרון לפני הביוץ? האם הלטרוזול לא עובד החודש? קיים סיכוי לביוץ או שעדיף לעבור לטיפול אחר? תודה מראש על המענה!

לעתים יש הפרשה של מעט פרוגסטרון מהזקיקים עוד רחוק מהביוץ או שמקור הפרוגסטרון אחר, למשל מבלוטת האדרנל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית