לפני תרומת ביצית בדיקה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/11/2017 | 19:07 | מאת: לילך

שלום אני לפני תהליך של תרומת ביצית . ועשיתי בדיקת דם היום כדי לראות אם היה ביוץ . רירית ביום ראשון 8 . הערכים שיצאו לי : LH-10.8 IU/L (ערכים בין IU/L 1.1-11.6 ) ESTRADIOL-E-2 - pmol/L 1024 ערכים בין pmol/L 0-1309 ) PROGESTERONE - 5.8nmol/L ערכים בין 19-76 nmol/L ) את המחזור קיבלתי ב- 1/11 1.האם היה לי ביוץ ? 2.הרופא שלי אמר שיש סיכוי שנדחה את החזרת העוברים כיוון שהערך של הפרוגרסטרון "גבוה מידי" כערך לפני ההחזרה. שזה יכול לפגוע בקליטה . (אם הבנתי נכון...) רציתי לדעת למה ? ואיזה ערך אמור להיות הפרוגרסטרון? אני אמורה לעשות בדיקה חוזרת כדי לראות אם הערך של הפרוגרסטרון ירד. אודה לתשובך כדי שאבין . תודה

1. לא ברור. יתכן שהתחלת היום לבייץ. 2. בד"כ מעדיפים שערך הפרוגסטרון יהיה נמוך מ- 2, לפני שגורמים לביוץ או מוסיפים תמיכה עם פרוגסטרון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית