שאלה לגבי Mini IVF נזק מול תועלת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/11/2017 | 08:41 | מאת: שרי

אני מוסיפה קצת פרטים לשאלה שלי-השבוע מלאו לי 46 ..רווקה..היסטרוסקופיה תקינה...רירית רחם תקינה... להלן תוצאות הורמונים ביום ה-3 לווסת -DHEA-S: 2.84 FSH-8.1 LH-3.7 TSH-1.42 E2-157 פרוגסטרון- קטן מ 1.5 AMH - 2.19 ביוץ תקין כל 13 יום...מחזור תקין כל 26 יום... לפני טיפול Mini IVF מתכננת לעשות אותו בחול כי בארץ לא מאשרים לי בגלל הגיל...ואני רוצה לנסות את הביציות שלי.. ...רציתי לשמוע חוות דעתך....הרופא אמר לי לקחת גלולות למניעת הריון כ 10 ימים שנקראות YASMIN.. ואחר כך לעשות אולטרא סאונד גניקולוגי.. זקיקים וספירת דם להורמונים...ולאחר מכן הפסקה של עוד כ 10 ימים ואז התחלת טיפול שכנראה יכלול מספר זריקות הורמונליות לפני השאיבה... ואז שאיבה.. האם זה פרוטוקול מוכר ? ? והאם זה נשמע הגיוני ? אני קצת חוששת מנטילת הגלולות... מה דעתך ? האם לעבור את זה או שזה סתם ניסוי של הקליניקה ? האם יכול להיגרם לי נזק למחזור ולביוץ? מה דעתך ?

לא יכול להיגרם לי נזק למחזור ולביוץ, אבל הסיכוי להצלחה הוא לא יותר מאחוז.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית