האם בהכרח יש ביוץ אחרי אוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/10/2017 | 13:40 | מאת: לימור

כבר כתבתי על זה שניצפה זקיק 16 או 17 שהיה"יפה"אבל אני לא זוכרת בדיוק את דיברי הרופא(שבשבועיים הקרובים לא אפגוש אותו)ויתכן שהתבלבלתי עם ערכו של הLH שהיה 16.68. בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת-אם הרופא אחרי ביצוע אולטרסאונד אחר הצהרים כאשר באותו הבוקר עשיתי בדיקת דם אסטרדיול,פרוגסטרון וLH והתוצאות של הבדיקה כבר היו ידועות לו והוא הורה לי מיד אחרי האולטרסאונד להזריק אוביטרל-האם סביר להניח שהייתי קרובה לביוץ ובהכרח הביוץ היה 36 עד 40 שעות מאז אותה ההזרקה?

אם לא קיבלת תרופות לעצירת הביוץ, הרי שהוא יכול להתרחש באופן עצמוני גם לפני מועד זה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית