דימום וכאב בטן אחרי בדיקה וגינלית.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/09/2017 | 14:37 | מאת: אחלם

שלום דר אני בת 29 אחרי ivf ב 1.9 הוחזרו לי 2 עוברים טריים.אני השבוע 4+ בהתחלה היה לי הכתמות . הפרשות חומות ורודות. אחרי זה התחלתי לדמם. למרות הדימום הביטא המשיכה לעלות בצורה תקינה. ביום ראשון 17.9 ביקשתי מהרופא שלי להחליף את האינדומטרין שקיבלתי 300 מ"ג ליום לזריקות פרוגבט לשריר. כי ההפרשות מהנרות היו מפריעות לי. קיבלתי זריקות ביום ראשון ושני . אחרי שהתחלתי אותם היה כאב נוראי באיזור של הזריקה. והעליתי חום עם צמרמורת. ביום שני ב 18.9 זריקה שניה של פרוגסט שוב חום 38.8 ורעידות בגוף. הלכתי למיון .לציין הדימום ב 18.9 כבר פסק ונרגעתי. בזמן שהייתי במיון עשו לי בדיקה וגינלית פעמיים מאז כאבי בטן תחתונים ודימום חזר. חשדו בזיהום ברחם/אגן או זיהום באיזור הזריקה הוחל באוגמנטין לוריד החום עבר כבר לדעתי החום נבע מהזריקות נכון??? יש לי כמה שאלות. האם הדימום שחזר שוב נובע מה us הוגינלי ??? האם זה גורם להפלה ? הם החליטו להפסיק את הזריקות ואמרו תחזרי לנרות . אחר כך אמרו אל תקחי משלך ניתן לך נרות לא זוכרת שם. נרות פרוגסטרון 200 מג *4 ליום . האם זה מינון בסדר?? כי ביחידה שביצעתי בה את ההפריה נתנו לי אנדומטרין 100 * 3 ליןם.האם לעבור ממינון של 300 ביום ל 800 ביום זה בסדר? עוד מהשהו למרות הדימום שחזר וכאבי הבטן הביטא עלתה מ 156 עשיתי ביום ראשון ל 390 בשלישי .זה בסדר? לא לדאוג . ? יש מצב שכל הכאב שעברתי וההתכווצויות הן מהבדיקה הוגינלית.? תודה וסליחה על ההודעה הארוכה

המינון בסדר. העלייה של הבטא טובה. לא סביר שכל הכאב שעברתי וההתכווצויות הן מהבדיקה הוגינלית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית