מתי צפוי ביוץ?..............

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/07/2017 | 09:32 | מאת: לנצה

יום שני זקיק 17.14 . רירית 6.8 אסטרידיול 448 פרוגרסטרון 0.1 Lh 7.6 ביום שני הופסק טיפול הורמונלי והמשכתי טבעי. מתי צפוי ביוץ?

בעוד מספר ימים.

21/07/2017 | 22:12 | מאת: לנצה

עוד כמה ימים? מדובר על בדיקה שנעשתה ביום שני . הזקיק היה 17 ביום שני.

23/07/2017 | 15:03 | מאת: לנצה

תוצאות נכון להיום. מתי היה הביוץ? תודה Estradiol (E2) Urgent 1119.0 pmol/l Progesterone Urgent 8.1 nmol/l LH Urgent 3.2 IU/L

בימים האחרונים, אתמול או שלשום כנראה.

04/08/2017 | 11:54 | מאת: לנצה

קיבלתי מחזור ולכן חזרתי היום ליחידה להתחיל פרוטוקול לivf . בבדיקת זקיקים יום שני למחזור. רירית דושכבתית 9 מ"מ ! ציסטה שחלה ימנית ציסטה שחלה שמאלית. לא זכור לי רירית עבה בכל תקופות מעקב הזקיקים. הטכנאית והרופא חזרו ושאלו אותי האם אני בטוחה שאני במחזור. לפי הנראה מדובר במחזור רגיל לחלוטין שאני מכירה. מה הסיבה לרירית עבה ביום השני למחזור? האם מומלץ לבצע בדיקת דם לבטא אסטרידיול פרוגסטרון ו lh בכדי לדעת מה השתבש? תודה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית