הזרעות עם גונאל , פרוגרסטרון גבוה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/07/2017 | 18:05 | מאת: יעל769

שלום, התחלתי טיפול של גונאל f לקראת הזרעה , הזרקתי ביום החמישי למחזור מינון של 125 , לאחר מעקב זקיקים ודם ביום השלישי להזרקה היו תוצאות נמוכות של פרוגרסטרון נמוך , ניתן לי הוראה להמשיך בזריקות עד ליום השישי למחזור והגעתי שוב לבדיקות והפרוגרסרון היה גבוה מידי ונאמר לי להפסיק את הזריקות לגמרי. מה הסיבות לכך?? האם הביוץ כביכול התפספס ? ומה ניתן לעשות לפעם הבאה?

כנראה התרחש ביוץ מוקדם. בפעם הבאה ניתן לעשות מעקב צמוד יותר או להוסיף תרופות שמונעות ביוץ מוקדם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית