האם מותר לי להמשיך להתאמן בהריון?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/07/2017 | 19:03 | מאת: טינה

שלום! אני בשבוע 2-3 של הריון, ומתאמנת שנתיים באימונים פונקציונאליים הכוללים תרגילים סטאטיים: כגון פלאנק, תרגילים אירוביים: כגון קפיצה בחבל, ורצועות. הBMI שלי כרגע הוא 36. למרות זאת, אני מרגישה בכושר ושרירי היציבה שלי חזקים. קראתי שמי שמוגדרת obese אסור לה לבצע כושר בהריון. לי זה מאד חשוב להמשיך. כמובן, תרגילי בטן אני אוריד, ולא אגיע לדופק גבוה מידי, אשמור על הגוף מפני התחממות יתר, ואשמור על רמת נוזלים תקינה בגוף, ואוריד הילוך משמעותית בשליש ה2 ו בטח ב3. האם אוכל להתאמן?

מומלץ להמשיך להתאמן בהריון, אבל כמובן שכדאי להתאים את סוג הפעילות ליכולות בהיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית