אודה לדעתך לגבי בדיקות שעשיתי. שבוע 14. תודה רבה מראש!

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/06/2017 | 14:11 | מאת: אתי

שלום רב, אני בשבוע 14 ועשיתי בדיקות לסקר שליש ראשון - PAPP-A ה mom יצא 0.10 וה - free Bhcg יצא 1.57 ותוצאות השקיפות העורפית יצאו - 1.2 mm. אודה לדעתך. בהערות לגבי בדיקת ה papp מצויין ש "הערך נמוך ועלול להעיד על סיכון גבוה לבעיות כרומוזאליות אחרות..." מה לעשות?

כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל או יועץ גנטי מאחר שיש להביא בחשבון גורמים נוספים, כמו גילך, על מנת להחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות כמו NIPT או דיקור מי שפיר.

02/07/2017 | 02:13 | מאת: אתי

אני בת 27. זה משנה משהו מבחינת גילי הצעיר?

02/07/2017 | 10:10 | מאת: אתי

ממתינה לתשובה

כן, זה אחד השיקולים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית