עזרה בבקשה ב2 שאלות-בבקשה תעזור לי בסוגיה הממש לא ברורה הזאת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/04/2017 | 20:59 | מאת: ריקי

היי בבקשה תעזור לי בסוגיה הממש לא ברורה הזאת.. הכל התחיל כשרשמתי לך את הבא : היום הינו היום ה21 למחזור בדיקה של היום בבוקר: זקיק 16 ממ מוביל רירית 8.9 LH 10.6 Progesterone 8.06 E2 131.1 רשמת לי -נראה שבייצת אתמול לפי הפרוגסטרון. 1.אשמח לדעת למה רופא מסוים טען את הבא הנתונים מצביעים על העובדה שהיתה לוטאיניזציה המדמה הליך ביוצי, מאחר והפרוגסטרון לא גבוה ומתאים לתהליך ביוץ תקין..אשמח לתשובתך האם יש סיכוי שצדק ולא היה ביוץ? 2.ביוץ שלי היה ביום ה21..על פי בדיקות הדם ,9 ימים אחרי ראיתי כתם חום אדום ,הבנתי שאולי זה השרשה..היום 11 יום אחרי הביוץ ויומיים אחרי הכתמים המחשידים עשיתי סטיק של קליר בלו יצא שלילי.. למה להתייחס למועד ההשרשה (אולי היתה לפני יומיים והבטא עדיין לא עלתה) או לספירת הימים ממועד הביוץ..?בדרכ 11 יום מהביוץ הבדיקה מזהה הריון.. מורכב ,אבל סומכת עלייך שתוכל לעזור לי בלהבין את 2 הסוגיות אני

1. יתכן. צריך לחזור על הבדיקות כעבור כמה ימים על מנת לוודא שאכן התרחש ביוץ. 2. ההשרשה מתרחשת כשבוע לאחר הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית