כאב עצבי עוצמתי אין סופי !

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

24/06/2008 | 23:29 | מאת: חנה

לפני כשלוש שנים החלקתי בעת ניקוי הבית נפלתי על עצם הזנב והישבן שבוע לאחר מכן החלו כאבים עוצמתיים באיזור חוליה L5 -L4 כאשר הכאב מורגש בשני צדדי החוליות (גב תחתון שמאלי וימני) כאשר בצד השמאלי מורגש כאב עוצמתי ביותר עם הקרנה לעצמות הירכיים (שמאל וימין) ולאורך השוק והקרסול של רגל שמאל בלבד. הכאב הינו תמידי ועקבי ללא הפוגה ערכתי בדיקות מקיפות הכוללות: שתי בדיקות MRI עמוד שידרה גבי מותני ואגן תוצאות הבדיקות היו תקינות ללא ממצא ! עברתי בדיקת c.t שהראתה שאין עדויות לפריצות דיסק או אי אלו הצרויות בתעלה גם תוצאת בדיקה זו היתה תקינה כמו כן עברתי שתי בדיקות של מיפוי עצמות תוצאת הבדיקה הראשונה היתה תקינה בתוצאת הבדיקה השנייה נתגלתה עקמת גבית לאורך עמוד השידרה טופלתי במגוון הטיפולים האלטרנטיביים שכללו: רפסלקסולוגיה, שיאצו, דיקור - אצל בועז ישעיהו ,פזיוטרפיה -קופת חולים מאזג'ים רפואיים, כירופרקטיקה - דוקטור רונן מנדלזיץ מרפאת בית הרופאים תל אביב , כירופרקטיקה - מתיחות +דיקור מחטים לוהטות +פולסים חשמליים אצל דוקטור גיא אלמוג ממרפאת שיר'ם בבית חולים אסף הרופא טיפול על ידי נאורולוג דר ואדים קרפוב במגנטים ועיסוי עמוק כמו כן טופלתי באופן פרטי אצל פרופ' דוד ניב ז'ל אשר הזריק לי קוקטל סטרואידים למקום הכאב לאחר מכן טופלתי במרפאת כאב בתל אביב אצל דר תמר ישר אשר הזריקה לי סטרואידים (זריקת אפידורל) במשך הזמן קבלתי משלל הרופאים משככי כאבים למינהם כגון : אטופן נרקוקסיה אקספו אלטרול אשר לא הקלו על הכאב ! לסיכום הכאב העוצמתי ביותר מתרכז באגן בסקרום מיותר לציין ששלל סוגי הטיפולים שציינתי לא הועילו לי במאומה ! הכאב העוצמתי לא מרפה איכות חיי נפגמה משמעותית יותר ואני מרגישה שמזה שלוש שנים אני שורדת מיום ליום אבקש את עזרתך בתודה מראש חנה (גילי הוא 48 ועברתי 4 לידות בחיי

25/06/2008 | 08:10 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום חנה הבעיה שאת מתארת לא פשוטה אך לדעתי לא בלתי ניתנת לפיתרון. הכאב שאת מתארת מגיס בדרך כלל לטיפול במחטים למרות ניסיונך חשוב לא להרים ידיים. כמה טיפולי דיקור קבלת? באופן גס אני מעריך שאת זקוקה ל- 20 עד 30 טיפולים. לעתים צמחים סיניים לשיכוך כאב יכולים לעזור. במידה ואת זקוקה להפניה צרי קשר במייל. בהצלחה מוטי

03/07/2008 | 22:27 | מאת: מש

שמעתי על טיפול חודרני מעט שנכנסים עם האצבע דרח הפתח התחתון האחורי ומושכים את זנב העמש אחורה אולי זה יכל לעזור אם קיבלת שם מכה והוא נכנס פנימה מעט יכל להיות שזה יעזור בהצלחה

31/03/2009 | 10:39 | מאת: רחל

אמא שלי חולה למעלה משלוש שנים. היה לה שלבקת חוגרת, בצורה קשה מאוד. המחלה עברה אך נשאר לה כאב בעצב ביד ימין שזה נהפך כבר לכרוני. היינו אצל כל מרפאות הכאב וכל הרופאים הרימו ידיים. אמי לוקחת מורפיום וגם זה לא עוזר. אנחנו ביאוש אין לנו למי לפנות ןקשה לנו לראות את הסבל הנורא שהיא עוברת. החוסר אונים הזה הוא בלתי נסבל. תודה מראש מדורית

31/03/2009 | 21:05 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום דורית דיקור סיני הינה שיטה יעילה ובטוחה לטיפול בכאב. עבור אנשים הסובלים מכאב כרוני חמור ניתן לצפות להורדת רמת הכאב ע"י סדרת טיפולי דיקור. חשוב לתאם ציפיות! אין מדובר בקסם. הורדת רמת הכאב, תדירותו ומשכו עשויים לשפר את איכות החיים של אימך ולהקל על סבלה. יתכן ואף תגיב טוב יותר לטיפולים התרופתיים שהיא מקבלת. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית