כאבים בצלעות

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

10/04/2012 | 03:00 | מאת: שברים בצלעות

יש לי שברים בצלעות עקב שיעול, דבר החוזר על עצמו כבר בפעם השלישית. אני במעקב ואני לוקחת תוספי סידן בלאחר שצילום צפיפות העצם הראה שיש צורך. בפעמיים הראשונות שנשברו לי הצלעות לקחתי אתופן. עכשיו בפעם השלישית התחלתי שוב עם אתופן אבל הפסקתי כי זה לא בריא וזה דבר שחוזר על עצמו ולא רציתי להמשיך. אבל אני בכאבים- לא רציניים אבל כשאני זזה או בתנוחות מסויימות יש דקירות של כאב. אני בת 23 ורציתי לדעת אם יש משהו שאני יכולה לעשות נגד הכאב. אני יודעת שכל מה שיש לי לעשות זה לחכות חודשים עכשיו שזה יעבור שוב. אבל בינתיים אני סובלת מכאב ורציתי לדעת אם אולי יש הצעה למשהו משכך כאבים או כל דבר שיכול לעזור לי בחודשים הקרובים.

שלום מה קורה? כל כך הרבה שברים בצלעות? יש יש הרבה מ\כיצד להקל עלייך את הכאבים עד שהעצמות יתאחו. הדיקור מרפא את השרירים שעוטפים את הצלעות ובכך מרפא את הכאב. בהצלחה ניר

מנהל פורום כאב ורפואה סינית