כאב עיצבי

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

06/01/2011 | 19:58 | מאת: מיכל

שלום רב אני לאחר ניתוח אנדוסקופי זעיר של הצליח עקב בלט דיסק שהיה לי בחוליות l4-5 עקב הניתוח שעשיתי נגרמה לי פגיעה עיצבית. ניסתי המון תרופות,זריקות תחת שיקוף כולל דיקור סיני ללא הצלחה,האם יש פתרון אחר שאני יכולה לפנות אליו ברפואה הסינית.? אודה לך על תשובתך.

09/01/2011 | 23:20 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום, להערכתי דיקור אינו יעיל במצב של פגיעה עצבית מסוג זה. בהצלחה מוטי

15/04/2011 | 07:18 | מאת: אלי בן דוד- מעסה רפואי

יכול להיות שהתכווץ לך שריר שגורם לכאב במקרה הזה עיסוי בשיטת טריגרים מועיל מאוד או שהפגיעה היא בעצב והשיקום לוקח זמן, וממה שביררתי בערך חצי שנה. תרגישי טוב

מנהל פורום כאב ורפואה סינית