האם דיקור סיני יכול לעזור לצאת ממעגל סטרפטוקוקי?

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

20/10/2010 | 06:38 | מאת: קסם

שלום רב! מזה כמה שנים שאני ושלושת ילדיי (משום מה בעלי לא נכנס למעגל זה) נכנסנו לרוטינה של חום,כאבי גרון,משטח גרון,תשובה חיובית של סטרפ A ואז אנו מושקים באנטיביוטיקה (לעיתים אף בטווח של 3 שבועות). בודדים המקרים בהם משטח הגרון יצא תקין. אך עצם העובדה הזאת מעידה שאנו לא נשאים קבועים של הסטרפטוקוק הגישה הרווחת אצל רופאת הילדים היא שלא משנה מה גם אם בריאים לחלוטין חייב טיפול אנטיביוטי למנוע סיבוכים עתידיים (שהחידק יתיישב בלב, מחלות שיגרון וכ'). לאחרונה לי ול-2 בנותיי החלו כאבי רגליים במקומות שונים: אצלי בצד הברך, בת קטנה בקרסוליים, בת גדולה נהברך ומטה. נבדקנו למשטח ונמצא חיובי וגם התחלנו באנטיביוטיקות כדי לעזור גם לכאבי הרגליים. שאלותיי: האם ניתן לעצור את המעגל הנ"ל ללא אנטיביוטיקה? דרך דיקור סיני האם יש רופא שמומחה לחיידק זה? בתודה מראש קסם

21/10/2010 | 10:25 | מאת: רועי סופר

קסם שלום דיקור סיני יכול לעזור מאד למצב שאת מתארת ולעצור את המעגל שאתן נמצאות בו. סביר להניח שמער' החיסון שלכן נפגעה ואינה מצליחה להגן על גופכן. על כן לדיקור יש הרבה מה לתרום בחיזוק המערכת החיסונית והיכולת הן להילחם ולנצח מצבי חולי והן כמניעת הדבקות. אני הייתי ממליץ לפנות למטפל טוב בתחום של הרפואה הסינית העתיקה. בברכת בריאות רועי סופר מנהל מרפאת עידנים

24/10/2010 | 22:03 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום קסם, המצב שאת מתארת הינו אופייני לאנשים שע"פ הרפואה הסינית סובלים מ"חולשת אנרגיה" (והכוונה למערכת חיסון חלשה). אם אני מבין נכון את מעוניינת לחזק את יכולת הגוף להילחם בזיהום ולהימנע במידת האפשר בשימוש חוזר באנטיביוטיקה. אני סבור שניתן לעזור באמצעות שילוב של דיקור סיני לחיזוק המערכת החיסונית תוך שילוב מספר צמחי מרפא שהוכחו כיעילים למטרה זו (כדוגמת ג'נסנג). פני אלי במידה ואת זקוקה להמלצה על מטפל בקרבת אזור מגורייך. אגב, רצוי להתחיל טיפול לפני תחילת החורף. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית