כאב בצד שמאל בטן עליונה.

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

24/04/2010 | 21:39 | מאת: מלכה אברהם

שלום רב ! אני בת-62 זמן ממושך אני מרגישה כאב בצד שמאל בטן עליונה מתחת הצלעות, הכאב יכול להופיעה בהליכה,בישיבה ממושכת או אחרי אכילת יתר. הכאב לא חד, אפשר לסבול,אבל מרגיז. רופאת משפחה אמרה שזה שרירים. אני נוטלת כדורים נגד כולסטרול גבוה,וחשש למחלה PBC./ אשמח לקבל תשובה בהקדם. בתודה מראש.

25/04/2010 | 23:33 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום מלכה לצערי, אני לא יכול להתייחס לתלונה כללית ללא מידע נוסף. פני לרופא גסטרו ע"מ לשלול בעיה במערכת העיכול. אשמח לעמוד לרשותך כשיהיה לך מידע נוסף בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית