כאבי פנים וצאוור

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

06/08/2009 | 09:18 | מאת: שמעון יוכטמן

מוטי שלום - לפני 3 שנים החל לי בצד ימין כאב חד עצמתי ודוקרני ( וחשמלי ) בצד ימין של הפנים. הכאב לא עוזב אותי לרגע למרות שבמשך שעות מסוימות הוא נסבל. לקחתי שלל תרופות כמו סרוקסט ולריקה עברתי הזרקות לפנים והכי קשה הוא שנעקרו לי כמעט כל השיניים בצד ימין. כיום אני עובר איזה טיפול בטריגר פויינטס שמקל על הסימפטומים . ניסית גם דיקור וגם שיאצו ולא עזר. אני הובחנתי ע"י רופא כאב שייש לי טרגמינל נרולגיה, אך לפי מה שהצלחתי להבין מחלה זאת מגיעה בהתקפים בלבד ואין זה המקרה אצלי. אני בדרך כלל איש בריא אך מחלה זאת פוגעת ביכולת שלי לעבוד, להיות איש משפחה ולחיות. הייתי אצל המון רופאים שלא יכלו לעזור במקרה הטוב וחלק בהתיחסו בזלזול. מה עוד אוכל לעשות אני זקוק לעזרה דחופה! תודה

08/08/2009 | 22:43 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום שמעון אתה יכול לעשות מספר דברים: מצא רופא נוירולוג שילווה אותך במהלך הטיפול ושאתה סומך עליו. קבל טיפול תרופתי שיכול לשכך את הכאב. דיקור סיני הינה שיטה יעילה לשליטה ברמת הכאב ולשיפור איכות החיים. אין מניעה לשלב דיקור יחד עם טיפול שמרני וברך כלל סדרה של 10 טיפולים צריכה להביא לתוצאה מבוקשת. אני חושב שכדאי לנסות שוב. המלצה לנוירולוג: ד"ר אמנון מוסק 052-4266724 בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית