כאבים באצבעות הידיים

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

14/07/2009 | 21:44 | מאת: גלית

שלום רב, מזה כחודש אני סובלת מכאבים במפרק האמצעי של אצבעות הידיים. בלחיצה עליהן לא כואב. כשאני מאגרפת את היד וגם פותחת מורגש כאב גדול. עושה רושם של דלקת. הסטוריה דלקתית- לפני שנתיים כאב במפרק כף היד בשל הנקה שנמשך עד היום בצורה מוחלשת. לפני כחודשיים כאב בבוהן כף הרגל(יש לי פלטפוס), טופל כלאחר יאוש ב"אקרוקסי" ועבר(לעתים בעת מאמץ זה חוזר קצת). והנה עכשיו אני עם הדבר הזה, לא רוצה לקחת שוב כדורים שנראה שמעבירים לי את הדלקת כמו רוח ממקום למקום. מה עושים?????יש לי תור לראומטולוג רק בעוד חודשיים!!!!!!

14/07/2009 | 23:41 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום גלית ראשית אל יאוש! דיקור סיני יכול להוריד את רמת הכאב בכף היד ובפרקי האצבעות. כ-5 עד 10 טיפולים עשויים להביא להקלה משמעותית. חשוב לעבור את בדיקת הראומטולוג על מנת לקבל אבחנה למקור הכאב. בהצלחה מוטי

30/07/2009 | 12:38 | מאת: `גלית

מנהל פורום כאב ורפואה סינית