מיגרנות ....ניסיתי כמעט הכל

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

08/01/2009 | 15:56 | מאת: יעל

בת 52. סובלת ממיגרנות כ 30 שנה. בממוצע פעם בשבוע כאשר לקיחת רילרט מקלה בזמן קצר. אבל..לא מצליחה להיפטר מהמיגרנות. ניסיתי הרבה טיפולים אלטרנטיבייים כדיקור, שיאצו, הומאופטיה ו.מה לא? ללא הועיל. כעת, כאשר אני בגיל המעבר- מקווה שאולי הנושא ישתפר (כך היה אצל אמי שסבלה קשות ממיגרנה עד גיל המעבר, וכעת שהיא בת 87 (הלוואי עלינו!) שנים לא סובלת כלל. מודעת לכך שזה רק פורום ובכל זאת...היש תקווה ממקור לא מוכר לי? תודה !!

11/01/2009 | 20:48 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום יעל ראשית כדאי לתאם ציפיות: בדר"כ לא נפטרים ממיגרנה כרונית בעזרת טיפול רפואי כלשהו (תרופתי או משלים) אלה מורידים את רמת הכאב, תדירות ההתקפים ובכך משפרים את איכות החיים. כמה טיפולי דיקור קבלת? המינימום הוא סדרה של 10-12 טיפולי דיקור ולעתים קרובות יש להמשיך בטיפול. הדיקור משפיע על רוב האוכלוסיה ברם כ-1/3 מהמטופלים מגיבים פחות לטיפול. לכן אני ממליץ להחליף מטפל או לנסות שיטה אחרת. בהצלחה מוטי

28/05/2009 | 16:32 | מאת: חנה

שלום יעל, אני סובלת מזה 40 שנה ומצבי בעשר השנים האחרונות החמיר, כך שאחת לתקופה קורה שהתקפי המיגרנה מופיעים אחת ליום יומיים ואז כדור הריזילט גם מפסיק להשפיע וכל מה שנותר לעשות זה לשכב במיטה ולסבול. גם אני ניסיתי טיפולים בלי סוף, דיקור ניסיתי ארבע מטפלים שונים לפעמים לתקופות של שנה עד שנה וחצי. וניסיתי המון טיפולים אחרים. לאחרונה נראה לי שיש לי כיוון חדש. ראשית מתוך קריאה בספרים הבנתי שהגוף מתמכר לדברים שחוזרים על עצמם. מתמכר לכאב, לכדורים וגם לרגשות. ראי את הסרטון של Joe Dispensa: What The Bleep Do We Know--Addiction Clip - http://www.youtube.com/watch?v=6BkI8LD24y0&feature=related. קראתי את הספר שלו “Evolve your brain”. ספר המבוסס על אינסוף מחקרים של נוירולוגים. ואז מתוך התקף מיגרנות נוראי, מחפשת נואשות פתרון למיגרנות, נתקלתי בסוף אפריל באתר שנקרא: No More Headaches - Eliminate headaches without medication וזה הלינק אליו: http://headache-mgmt.com/. גלן, כותב הבלוג, בחור קנדי שעובד כמטפל אלטרנטיבי, שחרר עצמו ממיגרנות. ללא כדורים, ללא רופאים או מטפלים. וזה הכיוון שאני בחרתי ללכת בו. נכון לעכשיו אני מקבלת התקפי מיגרנות אחת ל7-10 ימים. הרבה יותר טוב מהתקופה האחרונה בה התדירות הייתה אחת ל 3-4 ימים במקרה הטוב. עבר חודש ואני מאמינה שאני בדרך. מחפשת אנשים שירצו ללכת איתי בדרך מתוך אמונה שזו הדרך וכך נוכל לתמוך אחד בשני.

מנהל פורום כאב ורפואה סינית