דיקור סיני לורטיגו סחרחורות

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

04/03/2019 | 00:11 | מאת: אמילי

יש לי ורטיגו (סחרחורות,תחושת שיוט)5 חודשים. עשיתי בדיקות יצאו תקינות ועשיתי פיזיותרפיה וסטיבולרית לא עזר. האם דיקור סיני יכול לעסור? עשיתי טיפול אחד לא מרגישה שינוי או שיפור. אם עוזר מתי מתחילים להרגיש השפעה? מתי יעבור?

שלום אמילי האם באמת ציפית להרגיש שינוי לאחר טיפול אחד ? את צריכה קצת סבלנות אם לאחר 7 טיפולים לא תרגישי שום שינוי אז תתחילי לשאול האם המטפל/ת הבינו את הפיתרון בשבילך אבל בטח לא לאחר טיפול אחד

מנהל פורום כאב ורפואה סינית