כאב ראש וגב בגלל שרירים תפוסים מעל לשנה

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

13/02/2019 | 02:46 | מאת: יוסי

היי, אני סובל ממתחים שנובעים מהעבר וכנראה שהמחשבות שמתרוצצות במשך השנים הגיעו למצה שלפני שנה וקצת נתנו את הטון ומעומס מחשבות שגרמו למתח לשרירים דרך מערכת העצבים, השריר הגיב וגב תחתון בצדדיו די כואב ומה שיותר גרוע סה הראש שכואב בגלל שרירים מכווצים. השאלה היא אם באמת, לא רק לשם הפרנסה, מטופל כמוני שיבוא יחוש בשינוי בגלל שרירים תפוסים ממתחים? שאלה שנייה איך אני יודע מי הוא מטפל טוב לא מבין בזה ויש המון שעובדים עם הקופה. אם יש אפשרות לשם של מישהו אני אשמח מאוד כי אני כבר תקופה סובל

13/02/2019 | 02:56 | מאת: יוסי

דרך אגב שאלה היא לגבי ***שיאצו**** שכחתי לפרט. האם השיאצו ב4 או 6 טיפולים ייתן שיחרור משמעותי לשרירים ויחזיר לי תחיים רגילים תוך כדי שימור הטיפוךים של פעם בשבוע?

שלום יוסי ראשית כל לשאלתך התשובה היא כן - שיאצו יכול לעזור בהחלט לבעיה ממנה אתה סובל היום והוא משפיע גוף-נפש שנית - לגבי כמות הטיפולים - כל אחד מגיב אחרת אי אפשר לתת לך תשובה אחראית ככה. שלישית - המלצות אני יכול לתת אני צריך לדעת היכן אתה גר. (עדיף לך פרטי ולא קופח המקרה הזה )

מנהל פורום כאב ורפואה סינית