טיפול באמצעות גלי הלם

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

08/05/2018 | 16:33 | מאת: ליאת

שלום עברתי שני ניתוחי אצבע לפני 21 חודשים ללא הצלחה עם תוצאה של קושי בכיפוף אצבע עד הסוף ,קיבלתי טיפולי ריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה ולצערי לא צלחו. כמה חודשים אני חשה כאבים בזרוע וחסר תחושה באצבע וכף רגל עליי לציין שהם לא קורים כל הזמן הם חלפו.האם סימנים אלה ששלח לי גוף מאותתים סיבה לדאגה? שמעתי על עיסוי רקמות עמוק המסייע בשחרור הידבקויות באצבע, האם זה נכון?אשמח לקבל תשובות.תודה ליאת

08/05/2018 | 16:38 | מאת: ליאת

שכחתי לשאול דבר נוסף-האם טיפול באמצעות גלי הלם גם יכולים לסייע בשחרור?שוב תודה

שלום לך נשמע כמו מקרה מורכב. אני חושב שדווקא טיפול שנקרא רולפינג אולי יכול לעזור לך .... זה עיסוי חזק מאד- עמוק ואיטי - לדעתי הוא יכול לשחרר לך הידבקויות. יש לי המלצות אם את רוצה בהצלחה ניר - מנהל הפורום

מנהל פורום כאב ורפואה סינית