4 ימים אחרי ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

29/05/2014 | 13:46 | מאת: פלונית

שלום דוקטור. עברתי ניתוח אף ב-26.5.14. לא היו לי סימנים כחולים מתחת לעיניים בכלל. יצאתי מאוד נקיה אחרי הניתוח וגם בימים הראשונים חיכיתי להופעת הסימנים הכחולים אבל לשמחתי, אני מניחה, הם לא הגיעו. אך כעת מטרידה אותי בעיה אחרת, הלחיים שלי מאוד מאוד נפוחות ורגישות, העברתי עליהן קוביות קרח והיום בבוקר כשקמתי גיליתי שנהיו לי כוויות קור בלחיים בעקבות הקרח. הנפיחות בלחיים עודנה מאוד חזקה ואני לא יודעת האם זה נורמאלי, בימים הראשונים לא הייתה נפיחות בלחיים אלא רק קצת באף ובעיניים ולא שמתי קרח בימים הראשונים. האם נפיחות זו תרד מעצמה? האזור מאוד נוקשה בלחיים, בוער ונפוח כאילו עברתי ניתוח חניכיים במקום ניתוח אף. האם זה תקין? ללא סימנים כחולים אך עם נפיחות מופרזת דווקא בלחיים? יש לציין שאני ממלאת אחר כל ההוראות וישנה גבוה על כמה כריות. למעט קרח בימים הראשונים שלא שמתי מלאתי אחר כל ההוראות. מדוע הנפיחות המבהילה הזו באזור הלחיים?

31/05/2014 | 22:29 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

פורום זה נועד לתת מענה למתעניינים בניתוח אף פלסטי ו/או רפואי משולב. בשאלה בנוגע לניתוח אף שעברתם לאחרונה, נא לפנות לרופא המנתח

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית