הגנה על האף בפעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

11/05/2014 | 17:49 | מאת: אלון

עשיתי ניתוח ב6.4 עבר חודש וקצת ואני מרגיש שאני מוכן לעשות פעילות, אם ארגיש שקשה לי הפסיק, הבעיה היחידה שאני מאוד אוהב ספורט כמו כדורגל כדורסל וזה לפעמים יכול להיות מסוכן לאף, אני כמעט ולא קיבלתי כדורים לפרצוף אבל עדיין יש את הסיכון, רציית לשאול אם יש איזה שהיא מסכה שאני יכול לשים על הפרצוף כמו שספורטאים מקצועיים שמים, שיכול להגן לי על האף, איזהו שהיא מסכה או משהו שאני יכול לשים בשביל להגן על האף כי אני לא ישרוד בלי כדורגל שנה חחח....

11/05/2014 | 21:57 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

אתה בעצמך מבין מה הם היכונים וכדאי לך להתרחק לפחות שלושה חודשים מהמשחקים האלה. אינני מחזיק ממגיני פנים למינהם, במקרה של מכה חזקה הם בעצמם עלולילום למחוץ את האף

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית