פעילות גופנית לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

26/07/2013 | 13:08 | מאת: אלי

צהריים טובים. אני עוסק בפעילות גופנית באופן קבוע. נמסר לי שניתוח אף לא יאפשר לי למשך תקופה משמעותית לבצע כל פעילות גופנית- בין אם אירובית ובין אם אנארובית, מחשש לפגיעה בתוצאות הניתוח (רפואי ואסטתי). למשך כמה זמן קיימת המגבלה? והאם נכון לומר שהיא רחבה כל כך או שמא קיימת פעילות אפשרית בתקופת ההחלמה? סוף שבוע נפלא!

29/07/2013 | 16:27 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

בחודש הראשון לא לבצע פעילות גופנית ובמשך שלושה חודשים לא להרים משקולות ולא לעשות ספורט שיכול לפגוע באף כמו כדורגל( מכה מהכדור). החלמה מהירה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית