לאחר חודש ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

25/02/2008 | 19:19 | מאת: עמית

אני לאחר חודש מניתוח האף. בעיה שמטרידה אותי: נראה שנחיר אחד קטן במעט ובקו הנחיריים ממש מעל השפה מורגש שחלק הימני של האף וחלקו השמאלי משמע הנחירים אינם שווים.והקו שמחבר בין הנחיריים לכיוון השפהלא ישר. האם יתכן "חצי" אף הבריא א"חצי" עדיין לא? ובבקשה אל תפנה אותי לרופא שלי, תודה

26/02/2008 | 16:54 | מאת: עלמה

מבין את זה שכתבת לא להפנות לרופא שלך,מבלי להזכיר שמות גם המנתח שלי,מנתח עם שם ידוע אולי למד פלסטיקה אבל יחסי אנוש זה לא הצד החזק אצלו וחבל. חבל שאנשים שאתה מפקיד את הגוף שלך בידייהם כל כך אנטיפטים ואני לא אומר שזה כולם ככה אבל רופא שמתייחס רע למטופלים(חוסר סבלנות כלפי הפציינט,גסות רוח ועוד) שלא יתפלא אחר כך שיש לו פחות ניתוחים הרי מי שישאל אותך אצל מי עשית את הניתוח גם אם הוא ניראה טוב תספר לו על היחס הוא לא יתקרב בכלל הבהרתי את הנקודה ומנתחים באשר הם(המנתח כאן בפורום הוא ההיפך המוחלט וכיף לפנות אליו בכל בקשה שאלה)או פקידות של מנתחים מקווה שאתם מודעים לעניין מספיק ולוקחים את זה לתשובת לבכם

27/02/2008 | 09:28 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום עמית: קשה להבין מה בדיוק הבעיה שלך. בכל זאת מוקדם עוד לדבר על אסימטריה, הכל יכול עוד להשתנות ובהחלט יש לפעמים קצב החלמה שונה בין חלקים שונים של האף. בברכה

25/04/2008 | 23:03 | מאת: מיטל

אני חודש לאחר ניתוח אף ומשום מה אני מרגישה שבגב של האף בהתחלה היה ישר ולפני כמה ימים התחיל לצאת מן עצם קטנה האם זה יעבור??? כי בהתחלה היה ישר? אודה לתשובה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית