כאבים, טיקים, הרגשת אוויר שיוצא

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

20/07/2019 | 09:52 | מאת: מיכל

דר שלום ותודה, את גם רופאת א.א.ג לכן שואלת אותך אנא עזרתך בבקשה. חודשיים יש לי כאבי אוזניים באים והולכים, חודשיים אוזן סתומה, בכל בליעת רוק שומעת כמו תיקים בועה שמתפוצצת כמו בועת מים אוויר יוצא או נכנס (טיפה קשה להסביר) גם שאני לא בולעת רוק זה קורה, גם בלילה שאני ישנה מתעוררת ואז מרגישה מתוך האוזן פיצפוצים בועות וטיקים, עד לפני כמה ימים שהייתי מורידה את הראש הייתי מרגישה אוויר שיוצא ורעש כאילו האוזן נפתחת ושמעלה את הראש שוב כאילו אוויר יוצא והאוזן נסתמת ככה היה חודשיים כאמור עד לפני שבוע, באמצע מאי הייתי אצל א.א.ג בדק עם מראה אמר דלקת בגרון נתן מוקסיפן ובשניה אחרונה לקח אוטוסקופ בלי להחליף את הקונוס לידי, הכניס די בברוטאליות לשבריר שניה בשני האוזנים חזק כמו שמחדירים מקדחה לקיר,,שאלתי איך האוזן אמר רגיל. לאחר יומיים כאבי שאול קרוב לחודש עד שהלכתי לרופא אחר בדק הפעם עם ספקולום אוזן ומיקרוסקופ אמר שלא רואה שום דלקת שאלתי אותו אם עור התוף שלם אמר שבסדר. לא ענה לי עם יש נוזלים ומה קורה. כבר חודשיים אני ככה גם עכשיו אוזן שמאל כואבת והחיים קשים מנשוא בצורה כזאת. מה לעשות? אלך השבוע שוב לעוד רופא לעוד הסתכלות. האם כתוצאה מהכנסת הקונוס בבדיקה הראשונה ו/או השניה בטעות כמובן אפשר לקרוע עור תוף? או לגרום לנזק אחר? האם הרגשה של בועות ואוויר שיוצא תסמין לקרע בעור התוף? את בוודאי מומחית שמבינה ואודה לך תשובתך בכנות כדי לדעת לאן ללכת ומה לבקש. תודה רבה ושבת שלום.

אין כל נזק לעור התוף מהכנסת הקונוס כי הוא נימצא רק בתעלת האוזן על כל שרא התלונות אין באפשרותי לענות בלי לבדוק אותך את צריכה להבדק ע"י רופא אאג

05/06/2021 | 17:18 | מאת: רעות

היי מזה היה ?

קשה לי להבחן מבלי לבדוק את צריכה להבדק עם מיקרוסקופ ולעשות בדיקת שמיעה עור התוף לא יכול להיפגע עם הספקולום

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית